Blue Flower

ico totZevenbergen - Bij een eenzijdig verkeersongeval zijn zondagmorgen drie inwoners van Moerdijk zwaar gewond geraakt.

De mannen zijn van Roemeense afkomst en zijn 26, 30 en 32 jaar. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het 26-jarige slachtoffer is opgenomen op de afdeling Intensive Care. Over zijn toestand is nog niets bekend. De twee andere mannen zijn buiten levensgevaar.

Tegen een boom
Rond 03.20 uur kreeg de politie een melding van een ernstig ongeluk. Op de Nieuwe weg bleek de personenauto door nog onbekende oorzaak tegen een boom tot stilstand te zijn gekomen. Ambulancepersoneel heeft ter plaats eerste hulp verleend, daarbij kregen zij hulp van collega's van de traumahelikopter. Het drietal is met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Een GGD arts heeft een bloedmonster afgenomen om vast te stellen of de 32-jarige bestuurder wellicht onder invloed van alcohol verkeerde op het moment van het ongeval.

IMG_4799 (Kopie)
IMG_4814 (Kopie)
IMG_4821 (Kopie)
IMG_4827 (Kopie)
IMG_4836 (Kopie)
1/5 
start stop bwd fwd