Blue Flower

ico ambu ico ghor ico lifeliner ico politie Bergen op Zoom - Tijdens een schietincident aan het IJslandpad zijn zaterdagavond 27 juni twee mannen gewond geraakt.

De dader is nog voortvluchtig.

De politie kreeg rond 21.30 uur een meldingen dat er op een feestje geschoten zou zijn. Daarbij zouden gewonden zijn gevallen. Op het feestje waren zo'n dertigtal personen aanwezig waaronder kinderen. Toen de hulpdiensten aan kwamen was de dader al gevlucht. De twee slachtoffers zijn ter plaatse behandeld aan hun verwondingen en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politiehelikopter werd direct ingezet voor onderzoek.

Slachtoffers
Een van de slachtoffers is ernstig, maar niet levensbedreigend, gewond. Aanleiding voor het schietincident is vermoedelijk een ruzie eerder op de avond. De slachtoffers zijn een 38-jarige man uit Schiedam en een 45-jarige man uit Vlaardingen.

Onderzoek
Door de technische recherche is sporenonderzoek gedaan. De politie heeft meerdere getuigen gehoord en een buurtonderzoek gehouden. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie heeft wel een vermoeden wie de man is.

_MG_0221 (Kopie)
_MG_0230 (Kopie)
_MG_0247 (Kopie)
_MG_0260 (Kopie)
_MG_0300 (Kopie)
1/5 
start stop bwd fwd
_DSC0009 (Kopie)
_DSC0010 (Kopie)
_DSC0012 (Kopie)
_DSC0013 (Kopie)
1/4 
start stop bwd fwd