Blue Flower

ico tot Haaksbergen - Tijdens het AutoMotorSportief is er een monstertruck het publiek ingereden op de hoef van de Stationstraat in Haaksbergen.

Dit gebeurde tijdens de slotshow van het evenement. Hulpdiensten melden 40 gewonden van wie de verwondingen uiteen lopen van licht tot zeer ernstig.

Er liggen tientallen gewonden op de grond. Hulptroepen komen op gang, en op veel plaatsen worden mensen gereanimeerd. Onder de gewonden zouden ook kinderen zijn. Politie, brandweer en ambulance zijn massaal uitgerukt. Traumahelikopters zijn inmiddels gearriveerd. Mensen worden dringend verzocht zich van de plaats van het ongeluk te verwijderen.

Het publiek stond rijen dik te kijken naar de show. De truck zou als act aan het eind van de show over een rij auto's heen rijden, maar belandde door nog onbekende redenen middenin het publiek dat toekeek vanaf een parkeerplaats. Omstanders verbazen zich over het kleine plein waarop de show plaatsvond. Omwonenden kijken vanaf hun balkon naar de hulpverlening.

UPDDATE:

Bij het ernstige ongeluk met een monstertruck in Haaksbergen zijn zeker drie doden gevallen. Dat meldt burgemeester Gerritsen van Haaksbergen. Het gaat volgens hem om een kind en twee volwassenen.

IKBENVIJLIG:

Het Rode Kruis heeft vanmiddag een speciale website geactiveerd voor familieleden en naasten van slachtoffers van het ongeluk in Haaksbergen met een monstertruck. Op de website - ikbenveilig.nl - kunnen slachtoffers en bezoekers van het evenement laten weten dat ze veilig zijn.
Zo denkt het Rode Kruis veel onrust weg te nemen bij familie en naasten.

 

Onderstaande beelden zijn schokkend