Blue Flower

- pol-brw-amb ico ghor Tilburg Door een gaslek op de kruising Spoorlaan-Heuvelring-Besterdring is het treinverkeer stil gelegd op last van de brandweer.

De ABN AMRO Bank op de hoek van de Heuvelring is ontruimd. Omwonenden worden geadviseerd om binnen te blijven.

Ontstaan gaslek:

Het gaslek is omstreeks 11.15 uur ontstaan tijdens graafwerkzamheden.Op de kruising is men bezig met bodemwerkzaamheden. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De treinen zijn stil gelegd omdat de gaslucht, door te weinig wind, blijft hangen. Vonkende bovenleidingen kunnen tot gevaarlijke situaties leiden.

Ook omliggende wegen zijn afgesloten.

De ABN AMRO Bank zit niet in de gevarenzone van Spoorlaan-Heuvelring-Besterdring maar heeft zelf besloten de bank te ontruimen uit voorzorg.

De NS verwacht dat het treinverkeer pas weer rond 14,00 uur kan gaan rijden. Dit nog onder voorbehoud hoe snel het de medewerkers van netbeheerder Enexis het lukt het gat te dichten. De reizigers moeten rekening houden met minimaal een uur extra reistijd. Het Centraal Station in Tilburg staat vol met mensen. De lijnen Tilburg en Den Bosch en Tilburg en Eindhoven liggen stil.

 

B2uJyiWIQAApoLK (Kopie)
B2uJzGlIQAAMD1V (Kopie)
B2uJzniIMAEVraa (Kopie)
Knipsel (Kopie)
Knipsel2 (Kopie)
1/5 
start stop bwd fwd