Blue Flower

ico ambu ico ghorico lifeliner ico politie Voorburg - Bij een steekincident op een school aan de Van Tuyll van Serooskerkenstraat in Leidschendam-Voorburg is vrijdag 10 oktober een 15-jarige Hagenaar overleden.

Een 16-jarige Rijswijker werd enige tijd later aangehouden als verdachte.

Omstreeks 13.30 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen dat er bij de school iemand was neergestoken en dat de vermoedelijke dader was gevlucht. Direct gingen ambulancepersoneel en politie ter plaatse en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. De traumahelicopter bracht een mobiel medisch team ter plaatse.

Tevergeefs
Alle inspanningen om het slachtoffer te reanimeren, bleken tevergeefs: het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Terwijl ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer, was een zoektocht gaande naar de vermoedelijke verdachte, waarvan de identiteit bekend was. Hij is korte tijd later aangehouden. Zowel het slachtoffer als de verdachte waren leerlingen van de school.

Onderzoek
De familie van het slachtoffer is inmiddels geïnformeerd over zijn overlijden. Een rechercheteam onderzoekt de exacte toedracht, forensisch experts verrichten uitgebreid sporenonderzoek. Getuigen die daar behoefte aan hebben, krijgen slachtofferhulp aangeboden.

 

Knipsel (Kopie)
Knipsel2 (Kopie)
Knipsel3 (Kopie)
Knipsel4 (Kopie)
1/4 
start stop bwd fwd