Blue Flower

- pol-brw-amb Breda - Vanmorgen heeft er een korte tijd een brand gewoed in het pand van het Spaanse restaurant F.E.B.O.

De brandweer heeft opgeschaald tot grote brand omdat de brand was uitgebroken in een bebouwde omgeving. Rond 08.00 uur is de brand uitgebroken en ongeveer anderhalf uur later was de brandweer de brand meester maar zal nog wel enige tijd nodig hebben om na te blussen.

Drie personen moesten gered worden uit de bovenliggende woning omdat ze door de vuurzee niet meer naar beneden konden. Deze mensen zijn voor observatie naar het ziekenhuis gebracht omdat ze rook hebben ingeademd.

De officier van dienst Christian Timmers denk dat de brand naar alle waarschijnlijkheid is ontstaan in de keuken van het restaurant. De brand verspreide zich daarna naar de bovenverdieping. De brandweer geeft aan dat alle verdiepingen door de brand zijn aangetast. De naburige panden - de Kookwinkel en de bibliotheek hebben rookschade opgelopen. Maar over de ernst daarvan kon men vanmorgen nog niets zeggen.

IMGP6474 (Kopie)
IMGP6476 (Kopie)
IMGP6479 (Kopie)
IMGP6481 (Kopie)
IMGP6485 (Kopie)
1/5 
start stop bwd fwd